PCE-DRB1 електронний рефрактометр для вимірювання вмісту цукру, фруктози та ін.
22 752.00 грн
- Виробник: PCE Instruments
- Модель: PCE-DRB1
- Наявність: Під замовлення 10-15 днів
- Оплата та доставка Повернення
Рефрактометр PCE-DRB1 призначений для вимірювання вмісту цукру, декстрану, фруктози, глюкози, мальтози і температури.
Оснащений автоматичною температурною компенсацією. Міцний корпус з ABS пластику має захист IP65. Вимірювання відбуваються за 1 секунду і для цього потрібно всього 4-5 крапель зразка. Цей пристрій використовується в харчовій промисловості для контролю розсолів, консервованих овочів, соків, супів тощо. Продуктів харчування.
Діапазон вимірювання | |
---|---|
Показник заломлення світла | Brix: 0...90%
Показник заломлення 1,3330 ... 1,5177 nD |
Температура об'єктів (контактний спосіб) | 0...+40°C |
Точність | |
Показник заломлення світла | Brix: ±0,2%
Показник заломлення ±0,0003 nD |
Температура об'єктів (контактний спосіб) | ±0,5°C |
Крок виміру | |
Показник заломлення світла | Brix: 0,1 %
Показник заломлення 0,0001nD |
Температура об'єктів (контактний спосіб) | 0,1°C |
Загальні положення | |
Компенсація температури | автоматична +10...+40°C |
Дисплей | РК з підсвічуванням |
Швидкість відгуку | бл. 1 сек. |
Кількість проби | 4...5 крапель |
Функції/особливості | точні вимірювання за секунди
великий РК-дисплей (виміряне значення і температура) водонепроникний корпус ABS IP65 простота у використанні (три кнопки) малий розмір вибірки легка калібрування за допомогою дистильованої води автоматична компенсація температури система моніторингу батареї автоматичне відключення через 1 хвилину автоматичне вимірювання середнього значення |
Живлення | батарейка 1,5V (типу ААА) |
Країна виробник | Німеччина |
Гарантія | 12 міс. |
Комплект поставки | 1 х рефрактометр PCE-DRB1;
1 х батарейка; 1 х піпетка; 1 х кришка призми; 1 х футляр для зберігання; 1 х інструкція по експлуатації. |
Розміри/вага | |
Розміри приладу (Д/Ш/В) | 121х58x25 мм |
Вага | 90 гр. |