0
  • Ваш кошик порожній!

Германия

PCE-DRB1 електронний рефрактометр для вимірювання вмісту цукру, фруктози та ін.

22 752.00 грн

Рефрактометр PCE-DRB1 призначений для вимірювання вмісту цукру, декстрану, фруктози, глюкози, мальтози і температури. 

Оснащений автоматичною температурною компенсацією. Міцний корпус з ABS пластику має захист IP65. Вимірювання відбуваються за 1 секунду і для цього потрібно всього 4-5 крапель зразка. Цей пристрій використовується в харчовій промисловості для контролю розсолів, консервованих овочів, соків, супів тощо. Продуктів харчування.

Діапазон вимірювання
Показник заломлення світла Brix: 0...90%
Показник заломлення 1,3330 ... 1,5177 nD
Температура об'єктів (контактний спосіб) 0...+40°C
Точність
Показник заломлення світла Brix: ±0,2%
Показник заломлення ±0,0003 nD
Температура об'єктів (контактний спосіб) ±0,5°C
Крок виміру
Показник заломлення світла Brix: 0,1 %
Показник заломлення 0,0001nD
Температура об'єктів (контактний спосіб) 0,1°C
Загальні положення
Компенсація температури автоматична +10...+40°C
Дисплей РК з підсвічуванням
Швидкість відгуку бл. 1 сек.
Кількість проби 4...5 крапель
Функції/особливості точні вимірювання за секунди
великий РК-дисплей (виміряне значення і температура)
водонепроникний корпус ABS IP65
простота у використанні (три кнопки)
малий розмір вибірки
легка калібрування за допомогою дистильованої води
автоматична компенсація температури
система моніторингу батареї
автоматичне відключення через 1 хвилину
автоматичне вимірювання середнього значення
Живлення батарейка 1,5V (типу ААА)
Країна виробник Німеччина
Гарантія 12 міс.
Комплект поставки 1 х рефрактометр PCE-DRB1;
1 х батарейка;
1 х піпетка;
1 х кришка призми;
1 х футляр для зберігання;
1 х інструкція по експлуатації.
Розміри/вага
Розміри приладу (Д/Ш/В) 121х58x25 мм
Вага 90 гр.

Залишити відгук

Зверніть увагу: HTML не підтримується!
    Поганий           Хороший