0
  • Ваш кошик порожній!

Германия

PCE-Oe рефрактометр для вина

4 048.00 грн
  • Виробник: PCE Instruments
  • Модель: PCE-Oe
  • Наявність: Під замовлення 10-15 днів
Рефрактометр PCE-Oe може визначити вміст цукру в неперебродженому виноградному соку і, з огляду на цю інформацію, потенційне вміст алкоголю, якщо він використовується для виробництва вина. У Німеччині, найважливішою одиницею виміру для рефрактометрів є Ексле (° Oe). В інших країнах загальною для використання є шкала KMW, Babo, KMN, Baumé і Brix. Рефрактометр для виноробства представляє шкалу в Ексле (° Oe), сахароза / Brix і КМН / Babo. Всі ці одиниці вимірювання слідують тим же принципом, відповідно до якого 16,5 г цукру буде виробляти 1% спирту.

У Німеччині вага неферментованого винограду є критерієм, який визначає якість і використовується для класифікації вина. Німецький механік Фердинанд Ексле, з м. Пфорцхайм, в 19 столітті винайшов систему вимірювання, яка носить його ім'я і використовується для визначення ваги неперебродженого виноградного соку. 1 °Oe на шкалі рефрактометра для виноробства є питомою вагою, що дорівнює одному граму різниці між масою одного літра сусла і одним 1 кілограмом (масою одного літра води). Наприклад, сусло з масою 1084 г на літр має 84 °Oe. В Австрії, Август фон Бабо розробив шкалу бродіння Клостернойбург. Ця шкала визначає вміст цукру в ферментованому винограді в процентах від ваги. Найточніше перетворення в градуси Ексле робиться за формулою "1 KMW = 5 ° Oe".
Діапазон вимірювання
Показник заломлення світла Brix 0…44%
Ексле 0…190°
KMN/ Babo 0...25
Точність
Показник заломлення світла ± 2 °Oe
± 0,2 % Brix
± 0,5 KMN
Крок виміру
Показник заломлення світла 2 °Oe
0,4 % Brix
0,4 KMN
Загальні положення
Компенсація температури так
Країна виробник Німеччина
Гарантія 12 міс.
Комплект поставки 1 х рефрактометр PCE-Oe;
1 х піпетка;
1 х викрутка;
1 х футляр для зберігання;
1 х інструкція по експлуатації.
Розміри/вага
Вага 260 гр.

Залишити відгук

Зверніть увагу: HTML не підтримується!
    Поганий           Хороший