0
  • Ваш кошик порожній!

Германия

PCE-WAM 60-KIT аналізатор активності води на 4 канали (4 датчика в комплекті)

612 864.00 грн

Аналізатор активності води (aw) PCE-WAM 60-KIT призначений для вимірювання активності води AW і дозволяє одночасно або окремо вимірювати активність води на 4 каналах в діапазоні 0...1 aw і температуру -10...+50 °C.

Прилад оснащений 7-дюймовим сенсорним екраном, який відображає дані в режимі реального часу та зберігає їх для подальшого аналізу. Доступ до результатів, графіків і даних вимірювань можна отримати в будь-який час. Завдяки професійному датчику пристрій забезпечує дуже точні результати в межах 3-5 хвилин.

Пристрій для вимірювання активності води має три різні режими вимірювання: нормальний режим вимірювання, режим швидкого вимірювання та режим постійного відображення, а також відображення кривої вимірювання в реальному часі. Його можна відкалібрувати від 1 до 6 точок. Пам'ять пристрою може зберігати дані 4 каналів, кожен з яких містить до 65 535 наборів даних. Дані можна роздрукувати в будь-який час за допомогою вбудованого принтера.

Програмне забезпечення пристрою дозволяє контролювати та відображати активність і температуру води в реальному часі. Дані також можна вивести у форматі PDF, Excel або в якості знімка екрана.

Цей вимірювач активності води підходить для широкого спектру застосувань, включаючи контроль якості в харчовій і косметичній промисловості, дослідницьких інститутах, біологічних і фармацевтичних дослідженнях, а також в інших наукових лабораторіях і виробництві паперу. Активність води в харчових продуктах можна контролювати за допомогою різних добавок (зволожувачів), використання відповідних пакувальних матеріалів або підтримки оптимальних умов дозрівання та зберігання. Коли в продукті занадто багато води, існує ризик розвитку мікробів і міграції води. Виробники харчових продуктів повинні переконатися, що водна активність продукту була достатньо знижена для запобігання росту бактерій.

Лабораторний вимірювач активності води поставляється з датчиком aw і тримачем зразка. У нас також можна придбати такі аксесуари, як додаткові датчики aw, тримачі зразків, а також запасний папір і чашки для зразків (див. супутні товари).

Вимірювання активності води харчових продуктів

Активність води - це відношення парціального тиску водяної пари в їжі (p) до тиску насиченої пари чистої води (p0). Це важливий показник якості продукції в харчовій, тютюновій і фармацевтичній промисловості, він представлений значенням Aw від 0 до 1.

Активність води є синонімом рівноважного вмісту вологи - відносній вологості, при якій вимірюваний матеріал знаходиться в рівновазі з навколишнім повітрям. Однак відносна вологість повітря виражається в %. Всупереч поширеним припущенням, вирішальним показником швидкопсуваності та придатності продукції є не вологість або вміст води в продукті, а саме значення Aw!

Активність води залежить від температури. Для визначення активності води при бажаній температурі вимірювальний пристрій і вимірюваний матеріал повинні зберігатися при одній і тій же температурі перед початком вимірювання (це може зайняти від 5 хвилин до однієї години).

Активність води не слід плутати з вмістом вологи або процентним вмістом води в продукті.

Вміст води використовується для визначення сухих речовин в продуктах харчування і матеріалах і показує відношення води до загальної маси у відсотках (кг / кг) x 100.

Активність води впливає на наступні характеристики продукту:

• мікробіологічна стабільність

• хімічна стабільність

• ферментативна стабільність

• колір, смак і харчова цінність

• вміст білків і вітамінів

• стабільність складу

• термін придатності

• зберігання й упакування

Всі форми життя залежать від води. Активність води вказує кількість води, доступної для мікроорганізмів, таких як бактерії, грибки, цвіль і т. д. Для кожного типу мікроорганізмів потрібне певне мінімальне значення активності води, щоб вони могли зростати.

aw = 0,91 ... 0,95 Бактерії

aw = 0,88 Дріжджі

Aw = 0,80 Цвіль

aw = 0,75 Галофільні бактерії

aw = 0,70 Осміофільні дріжджі

aw = 0,65 Ксерофільна цвіль

Діапазон вимірювання
Активність води 0,0001...1,0000 aw
Температура об'єктів (контактний спосіб) -10...+50°С
Точність
Активність води ±0,01
Температура об'єктів (контактний спосіб) ±0,1°С
Крок виміру
Активність води 0,0001
Температура об'єктів (контактний спосіб) 0,01°С
Запис даних
Кількість записів 65535 наборів даних на 1 канал
Загальні положення
Дисплей сенсорний LCD 7"
Калібрування по 1...6 точках
Функції/особливості - діапазон вимірювання 0,01...1 aw
- роздільна здатність 0,0001 aw
- до 4 датчиків aw одночасно
- зберігання даних: 65 535 наборів даних на один канал
- точність ±0,01 aw
- інтерфейс USB і RS232
- відображення кривої вимірювання в реальному часі
- режими відображення: стандартний, швидкий і безперервний
- програмний контроль в реальному часі
- вбудований принтер
- 7" РК сенсорний дисплей
- захищені паролем профілі користувачів
- клас захисту ІР20
- калібрування по 1...6 точках
Живлення 110 ... 240 V AC | 50 / 60 Hz
Країна виробник Німеччина
Комплект поставки 1 x прилад PCE-WAM 60-KIT;
4 х датчик aw;
4 х тримач зразків;
20 х чашок для зразків;
1 х кабель USB типу B – тип A;
1 х блок живлення 12V 5A;
1 x програмне забезпечення для ПК (від Windows 10);
1 х посібник користувача.
Умови експлуатації
Робоча температура -10...+40°С, волог. 20...60 %
Температура зберігання -10...+40°С, волог. 20...60 %
Розміри/вага
Розміри приладу (Д/Ш/В) 265 x 220 x 135 мм
Вага 2940 г

Залишити відгук

Зверніть увагу: HTML не підтримується!
    Поганий           Хороший